Verkkokaupan myyjä:

Chaser Drift Team
Y-tunnus: 2649199-5
Osoite: Laukkakuja 4, 41120 Puuppola
Sähköposti: chaserdriftteam@gmail.com

Tuotteiden hinnat:

Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaukset toimitetaan yleensä viikon sisällä tilauksesta, edellyttäen että tuotteita on varastossa.

Toimitustavat:

Postipaketti – tilaajan kotipaikan lähimpään postipisteeseen. Ilmoita info kentässä, jos haluat paketin johonkin tiettyyn postin noutopisteeseen.

Nouto – tilaaja noutaa tilauksen arkipäivisin kello 8.00 – 18.00 välillä, sopimuksen mukaan. Osoite: Laukkakuja 4, 41120 Puuppola.

Maksutavat ja -ehdot:

Kun valitset verkkokaupan maksutavaksi verkkomaksun, maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Verkkomaksut ovat turvallisia ja helppoja maksutapoja. Maksu tapahtuu valitsemasi pankin tai luottolaitoksen tarjoamalla sivulla. Kun maksat Paytrail verkkomaksulla, Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle.

Maksunvälittäjän tiedot ja lisätietoja maksutavasta:
Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Tuotepalautukset / peruutukset / Reklamaatiot

Tuotepalautukset saman toimittajan kautta kuin ne ovat saapuneetkin.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Jos tuotetta on keretty käyttää sitä ei voi enää palauttaa. Maksettu summa hyvitetään maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty ja kuittikopio on liitettynä lähetykseen. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämätön. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% – 50% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan kuittimme. Maksunpalautukset tehdään sille maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty. Kerro myös palautuksen yhteydessä kirjeellä, sähköpostilla tai puhelimitse miksi tuote ei käynyt tarkoitukseenne. Tai jos tuotteessa on vikaa kerro mahdolliset vaihtotoiveet. Toimituskuluja ei palauteta, ellei palautuksen syy johdu virheellisestä tuotteesta. Palautuksen toimituskulut maksaa asiakas.

Mikäli haluat perua tilauksen, se on tehtävä ennen kuin tuote on lähetetty. Maksunpalautus tehdään sille maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty. Peruaksesi tilauksen olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla osoitteeseen chaserdriftteam@gmail.com.

Mikäli tuotteissa on jotain reklamoitavaa olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähkostilla osoitteeseen chaserdriftteam@gmail.com.