Haluatko kumppaniksi

Kaudella 2022 meillä oli reilu 20 yhteistyökumppania, jotka ovat olleet todella tyytyväisiä tapaamme tehdä yhteistyötä. Kaudelle 2023 etsimme lisää uusia kumppaneita, tukemaan meitä lajissa, jonka suosio Suomessa on kasvanut räjähdysmäisesti ja me olemme osa sen näkyvintä kärkeä!

Teemme aktiivisesti YouTubea jossa on yli 8.000 tilaajaa. Videoitamme on katsottu siis yli 145.000 tuntia.

Meillä on kaksi Instagram tiliä CHASER DRIFT TEAM jossa noin 7.200 seuraajaa sekä Jorkin JORKISTUNT jossa noin 11.000 seuraajaa.

Julkaisemme aktiivisesti Facebookissa ja TikTok -tilin avasimme hiljattain, jossa on myös tarkoitus aloittaa julkaisujen tekeminen ahkerasti.

Näkyvyyttä on tarjolla kaikkien meidän omien Sosiaalisten medioiden lisäksi myös aivan valtavasti muuten. Drifting on valtavassa nosteessa ja lähes kaikki viime vuonna järjestetyt kilpailut olivat loppuunmyytyjä, eli paikalla oli useita tuhansia ihmisiä per kilpailu. Kaikki kilpailut striimataan YouTubeen tai erilaisille alustoille. Koko kauden 2023 Drift SM sarja näytetään myös C Morella!

Haluaisimme mainostaa teitä kaikella mahdollisella tavoilla, kuinka vain voimme. YouTube videoilla, Instagramissa, Facebookissa, TikTokissa ja tietenkin kilpa-autossa. Yleensä meitä parhaiten pystyy tukemaan rahallisesti, koska kauden budjetti pyörii useissa kymmenissä tuhansissa euroissa.

Kuluja on valtavasti ja tarvitsemme paljon kumppaneiden tukea ja olemmekin sellainen tiimi, joka panostaa kumppaneihin ja tarjoaa näkyvyyttä ja viihtyvyyttä suuresti.

Kyyditämme kaikki kumppanit kauden päätteeksi virvokkeiden ja ruokien kera. Pyrimme mahdollistamaan pääsylippuja osakilpailuihin ja muuta vastaavaa, kiitoksena tuesta!

Mitä ajamme kaudella 2023:

  • Drifting SM sarjan (4 osakilpailua).
  • FDS mestaruussarjasta muutama osakilpailun (1 – 2 osakilpailua).
  • DMEC Suomen osakilpailun (johon villikorttihakemus on melko varma).
  • Drift Madness tapahtumia kesällä.

Drift Masters European Championship eli DMEC on erittäin kovatasoinen, kuuden osakilpailun Euroopan mestaruussarja, joka on tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Suomessa. Suomen osakilpailu on jo loppuunmyyty. Osakilpailuihin valitaan muutamia kuljettajia, niin sanottuna ”villinäkorttina”, sarjan ulkopuolelta ja annetaan mahdollisuus osallistua osakilpailuun. Olemme hakeneet villiäkorttia ja olemme erittäin varmoja siitä, että saamme sen koska viimekaudella sijoituimme todella hyvin SM sarjassa, sekä sosiaalisen median näkyvyys meillä on todella hyvä. DMEC on tällä hetkellä koko maailman kovatasoisin ja seuratuin driftingsarja ja Red Bull on todella isosti sarjassa mukana sekä striimaa tapahtumat miljoonayleisölle kaikkialle maailmassa. DMEC osakilpailut olivat kauden 2022 katsotuimmat lähetykset Red Bull TV:ssä.

Kauden 2023 tavoitteet:

  • Parantaa nykyistä SM sarja sijoitusta, eli voittaa koko SM sarja.
  • Ajaa DMEC osakilpailu ja sijoittua suomalaiskuskien kärkipäähän.
  • Voittaa FDS mestaruussarjan osakilpailuja.
  • Saada vielä lisää näkyvyyttä, eli kiertää Drift Madness harrastetapahtumia.

Toivottavasti saamme teidän mukaan tähän meidän upeaan sirkukseen kaudelle 2023!

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla chaserdriftteam@gmail.com tai puhelimitse 044 329 0993 ja katsotaan teille sopiva yhteistyökuvio!