Haluatko kumppaniksi

Kaudella 2023 meillä oli reilu 20 yhteistyökumppania, jotka ovat olleet todella tyytyväisiä tapaamme tehdä yhteistyötä. Kaudelle 2024 etsimme lisää uusia kumppaneita, tukemaan meitä lajissa, jonka suosio Suomessa on kasvanut räjähdysmäisesti ja me olemme osa sen näkyvintä kärkeä!

Teemme aktiivisesti YouTubea jossa on n 10.000 tilaajaa. Videoitamme on katsottu yhteensä yli 900 000 kertaa.

Meillä on kaksi Instagram tiliä CHASER DRIFT TEAM jossa on yli 8000 seuraajaa sekä Jorkin JORKISTUNT jossa noin 11.500 seuraajaa.

Julkaisemme aktiivisesti Facebookissa ja TikTok -tilin avasimme hiljattain, jossa on myös tarkoitus aloittaa julkaisujen tekeminen ahkerasti.

Näkyvyyttä on tarjolla kaikkien meidän omien Sosiaalisten medioiden lisäksi myös aivan valtavasti muuten. Drifting on valtavassa nosteessa ja lähes kaikki viime vuonna järjestetyt kilpailut olivat loppuunmyytyjä, eli paikalla oli useita tuhansia ihmisiä per kilpailu. Kaikki kilpailut striimataan YouTubeen tai erilaisille alustoille. Koko kauden 2024 Drift SM sarja näytetään myös koosteena televisiossa.

Haluaisimme mainostaa teitä kaikella mahdollisella tavoilla, kuinka vain voimme. YouTube videoilla, Instagramissa, Facebookissa, TikTokissa ja tietenkin kilpa-autossa. Yleensä meitä parhaiten pystyy tukemaan rahallisesti, koska kauden budjetti pyörii useissa kymmenissä tuhansissa euroissa.

Kuluja on valtavasti ja tarvitsemme paljon kumppaneiden tukea ja olemmekin sellainen tiimi, joka panostaa kumppaneihin ja tarjoaa näkyvyyttä ja viihtyvyyttä suuresti.

Kyyditämme kaikki kumppanit kauden päätteeksi virvokkeiden ja ruokien kera. Pyrimme mahdollistamaan pääsylippuja osakilpailuihin ja muuta vastaavaa, kiitoksena tuesta!

Mitä ajamme kaudella 2024:

  • Drifting SM sarjan.
  • FDS mestaruussarjasta Jyväskylän osakilpailun.
  • DMEC sarjaan haemme useita villejä kortteja.
  • Drift Madness tapahtumia kesällä.

Drift Masters European Championship eli DMEC on erittäin kovatasoinen, kuuden osakilpailun Euroopan mestaruussarja, joka on tänä vuonna toista kertaa kertaa myös Suomessa. Suomen osakilpailu on jo aikalailla loppuunmyyty. Osakilpailuihin valitaan muutamia kuljettajia, niin sanottuna ”villinäkorttina”, sarjan ulkopuolelta ja annetaan mahdollisuus osallistua osakilpailuun. Olemme hakeneet villiäkorttia ja olemme erittäin varmoja siitä, että saamme sen koska viimekaudella voitimme SM sarjan ja sijoitumme todella hyvin suomen dmec kilpailussa, sekä sosiaalisen median näkyvyys meillä on todella hyvä. DMEC on tällä hetkellä koko maailman kovatasoisin ja seuratuin driftingsarja ja Red Bull on todella isosti sarjassa mukana sekä striimaa tapahtumat miljoonayleisölle kaikkialle maailmassa. DMEC osakilpailut olivat kauden 2023 katsotuimmat lähetykset Red Bull TV:ssä.

Kauden 2024 tavoitteet:

  • Puolustaa suomenmestaruutta, eli voittaa toistamiseen koko SM sarja.
  • Ajaa DMEC osakilpailuja ja sijoittua suomalaiskuskien kärkipäähän.
  • Voittaa FDS mestaruussarjan Jyväskylän kotikisa.
  • Saada vielä lisää näkyvyyttä, eli kiertää messutapahtumia ja ajaa Drift Madness harrastetapahtumia.

Aivan valtava määrä faneja haluaisi meidät kiertämään täyttä sarjaa DMEC:iin koska sinne me kuuluisimme.
Täyden DMEC:in kiertäminen vaatii noin 100 000€ rahaa/kausi. Meidän osalta homma on pelkästään kiinni rahasta. Toivottavasti saamme hyviä yhteistyökumppaneita, jotta voisimme kiertää kaudella 24 mahdollisimman paljon villejä kortteja DMEC:issä. Unelmamme on, että tulevaisuudessa voitaisiin ajaa kokosarja drift mastersissa !

Toivottavasti saamme teidän mukaan tähän meidän upeaan sirkukseen kaudelle 2024!

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla chaserdriftteam@gmail.com tai puhelimitse 044 329 0993 ja katsotaan teille ja meille sopiva yhteistyökuvio!